ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ
Νομοτέλεια
Πληροφορίες
Χρήσιμες συνδέσεις


ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ WEB SITE ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ έχει συμπληρώσει μια δεκαετή περίπου διαδρομή στο χώρο της νομικής πληροφόρησης. Σήμερα η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ περιέχει 367714έγγραφα (νομοθετήματα, δικαστικές αποφάσεις, εγκύκλιοι, κλπ) και το μέγεθός της υπερβαίνει τα 10 GB. Καθημερινά καταχωρούνται στη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ εκατοντάδες έγγραφα που αφορούν την τρέχουσα νομοθεσία και νομολογία, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται συμπληρώσεις των παλαιότερων ετών. Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ σήμερα θεωρείται μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Νομικών Πληροφοριών και καθημερινά αναγνωρίζεται η μεγάλη συμβολή της στη νομική πληροφόρηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ WEB SITE ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

Α. «ΠΛΗΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ – ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ»
Τo SITE αυτό καλύπτει όλο το φάσμα της Ελληνικής Νομοθεσίας και Νομολογίας καθώς και της Νομοθεσίας – Νομολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η θεματοποίηση του υλικού είναι εκτενής και βοηθά το χρήση στον εντοπισμό του συνολικού υλικού που αφορά ένα θέμα. Μία πρώτη άποψη μπορεί να αποκτήσει κανείς με την ανάγνωση του ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ και του αντίστοιχου ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ.

Β. «ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ – ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ»
Το SITE αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά τον Τεχνικό Κλάδο και αποτελεί μέρος της ΠΛΗΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Τα περιεχόμενα του SITE υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του κλάδου, η δε φιλοσοφία λειτουργίας του είναι όμοια με αυτήν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Μία πρώτη άποψη των θεμάτων που καλύπτονται μπορεί να αποκτήσει κανείς με την ανάγνωση του ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ και του αντίστοιχου ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΉΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ.


© 2021 Νομοτέλεια, Ηπείρου 13, 10433 Αθήνα
τηλ. 210 8227952, fax 210 8843339, email support@nomotelia.gr.